Foto Erwin Rempt HBTM - Hamilton Bright

Foto Erwin Rempt HBTM

Medewerker bij Hamilton Bright Trade Marketing aan het woord

Erwin Rempt, Trainer & Business Consultant

 

Wat gebeurt er in jouw gemiddelde werkweek?

Dat kan alle kanten opgaan! Training in Space Management software, Workshops in Category Management, het begeleiden van organisaties bij de implementatie van die software, zowel nationaal als internationaal. Ook geavanceerde analyses op assortiment en schappen zoals Assortimentsoptimalisatie, automatische planogram generatie, Clusteradvies of Floor Planning komen voorbij. Het is vooral het aanbieden van oplossingen bij vraagstukken.

Wat is daar zo leuk aan?

Wat is er leuker dan ¾ jaar in Barcelona te wonen en te mogen werken bij het hoofdkantoor van een retailer of nieuwe Space Managers van een grote retailer in de UK te mogen begeleiden? Niet alleen begeleiden in de software, ook in de veranderende manier van werken. Maar ook het begeleiden van Category Managers aan de fabrikantenzijde: hoe kom je tot het perfecte schapadvies voor een retailer?

Hoe ervaar jij het zelf?

Ik werk nu bijna 5 jaar bij Hamilton Bright en elke dag is anders. Het leukste is om de juiste oplossing te vinden voor vraagstukken, en dan is het goed als je het van veel diverse kanten kunt bekijken. En 18 jaar ervaring in winkel-, logistieke-, Category Management- en Space Management functies bij Ahold helpen daar ook bij!

Zit jij met een vraagstuk? Heb jij behoefte aan een training? Laat het ons weten! Je kunt ook Erwin een bericht sturen. Vindt’ ie leuk!