Bedrijfsevenementen

Met al je collega’s bij elkaar komen, genieten van een fantastisch feest en het er jaren later nog steeds met elkaar over hebben: betrokken medewerkers zijn belangrijk voor een succesvolle organisatie. Het is dan ook niet voor niets dat medewerker-betrokkenheid onderdeel is van onze visie. Het organiseren van een indrukwekkend bedrijfsevenement of seminar vergt echter veel tijd, moeite en de nodige dosis creativiteit. Onze Event Managers komen dagelijks naar hun werk om geweldige concepten te bedenken en hun handen uit de mouwen te steken om er een daverend succes van te maken.

Voor onze eigen collega’s organiseren we ook de evenementen, bijvoorbeeld het zeer succesvolle HB Open Air!

 

 

HAMILTON BRIGHT OPEN AIR

HAMILTON BRIGHT OPEN AIR

Na een aantal jaren feestelijk het nieuwe jaar te hebben geopend met een nieuwjaarsborrel bleek het tijd voor iets nieuws. En wanneer je meer dan 600 medewerkers met een gezonde drang naar feest in dienst hebt, is het tijd voor een groots en meeslepend voorstel dat aan alle smaken kan voldoen en dat past bij de huidige trends. Een hele mooie uitdaging, vonden we bij Hamilton Bright Brand Activation!

PEARLE

Een andere bedrijfsstrategie, moderne bedrijfskleding en een volledig nieuwe aanpak. Genoeg redenen om alle werknemers bij elkaar te roepen om dit moment feestelijk af te trappen en te combineren met een competitie element: een echte winkelwedstrijd met aan het einde opnieuw groots feest.

Maar waar moet je nou beginnen? Wat werkt wel, wat werkt niet? Hoe beweeg je zo’n grote groep mensen naar nieuwe processen? Met deze vraagstukken kwam de klant bij ons, welke we uiteindelijk teruggebracht hebben naar de volgende opdracht: Zorg voor concept & creatie van een Pearle winkelwedstrijd met een duidelijke kick-off en een spectaculair eindfeest met prijsuitreiking, en de daarbij horende communicatie.

PEARLE

Ik heb een vraag over Bedrijfsevenementen