Bedrijfsevenementen

Met al je collega’s bij elkaar komen, genieten van een fantastisch feest en er jaren later nog steeds met elkaar over spreken: Betrokken medewerkers dragen bij aan een succesvolle organisatie. Niet voor niets is medewerker-betrokkenheid onderdeel van onze visie. Het organiseren van een indrukwekkend bedrijfsevenement of seminar vergt echter tijd, moeite en de nodige creativiteit. Onze Event Managers komen dagelijks naar hun werk om geweldige concepten te bedenken en hun handen uit de mouwen te steken om er een daverend succes van te maken.

 

 

PEARLE

Een andere bedrijfsstrategie, moderne bedrijfskleding en een volledig nieuwe aanpak. Genoeg redenen om alle werknemers bij elkaar te roepen om dit moment feestelijk af te trappen en te combineren met een competitie element: een echte winkelwedstrijd met aan het einde opnieuw groots feest.

Maar waar moet je nou beginnen? Wat werkt wel, wat werkt niet? Hoe beweeg je zo’n grote groep mensen naar nieuwe processen? Met deze vraagstukken kwam de klant bij ons, welke we uiteindelijk teruggebracht hebben naar de volgende opdracht: Zorg voor concept & creatie van een Pearle winkelwedstrijd met een duidelijke kick-off en een spectaculair eindfeest met prijsuitreiking, en de daarbij horende communicatie.

PEARLE

Ik heb een vraag over Bedrijfsevenementen