BMN

#Twin Shop Support
#Restyle
#DIY

De opdracht

BMN is een bouwmateriaalhandel voor bouwprofessionals. BMN vroeg ons om een pilot restyle in hun vestiging in Nieuwegein uit te voeren. De opdracht was om de showroom volgens het nieuwe BMN- Home concept in te richten. Dit houdt een snelle, maar effectieve en complete restyle van de showroom in.

De doelstelling

De doelstelling

De gehele opdracht bestond uit een doelstelling: het neerzetten van een compleet nieuwe showroom in vijf weken tijd.

Onze aanpak

In vijf weken hebben we met zeven man deze ombouw uitgevoerd. We hebben in Nieuwegein al het sanitair, de sanitair accessoires, badkamermeubelen en doucheschermen geplaatst.

We zijn begonnen met het leeghalen van de bovenverdieping. Volgens een schuifplan zijn alle dakpan- en steenpresentaties verplaatst en opnieuw ingericht. Dit houdt in dat wij op de meest efficiënte manier de materialen verplaatsen. Hierdoor zijn er zo weinig mogelijk handelingen nodig.

De tegelpanelen zijn betegeld en in fases zijn de stijlkamers ingericht, van basis tot hoog segment (van het ophangen van accessoires tot aan het afhangen van sanitair).

Gedurende de gehele pilot hebben we nauw geschakeld met de opdrachtgever omtrent de voortgang en wensen. Binnen dit project was snel en flexibel schakelen key om tot het gewenste resultaat binnen de afgestemde periode te komen.

Het resultaat

De pilot is erg succesvol verlopen en de vestiging is dan ook op de streefdatum feestelijk heropend.