INTERGAMMA

#TwinShopSupport
#Ombouw
#Intergamma

De opdracht

De opdracht is om samen met Intergamma, de franchiseorganisatie van Gamma en Karwei, een bouwmarkt van Karwei in te richten volgens de nieuwe ‘Q-formule’.

De doelstelling

De doelstelling

De nieuwe formule moet inspelen op de toekomst en meer onderscheidend vermogen bieden ten opzichte van concurrenten. Het grote verschil in het nieuwe concept is dat Karwei zich meer gaat richten op de decoratieve afdelingen zoals vloeren, raamdecoratie & gordijnen, verf en verlichting. Aan Twin Shop Support de taak om de medewerkers voor de opbouw en inrichting te leveren en een succesvolle ombouw neer te zetten.

Onze aanpak

In Amsterdam zijn we begonnen met een lege winkel. Samen met de partij die de stellingen levert en de speciale stellingen opbouwt gaan wij alle stellingen plaatsen en inrichten zodat de goederen geplaatst kunnen worden.

Alle onderdelen om de stellingen te bouwen worden in fases aangeleverd zodat niet de hele winkel in één keer wordt volgezet. Het project is in totaal in te delen in tien fases. Hierbij is de laatste fase voor de styling van de bouwmarkt.

Elke week is er een bouwvergadering om de voortgang te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat alles goed verloopt, maar uiteindelijk valt of staat onze aanpak door het samenspel met de Projectleider van Intergamma, de elektriciens, de schilders, de aannemer en de leveranciers.

Het resultaat

Na een goede samenwerking tussen alle partijen hebben we wederom een mooie bouwmarkt omgebouwd. Met de kennis die Twin Shop Support na vier soortgelijke ‘Q-ombouwingen’ heeft opgedaan is er veel kennis in huis om deze projecten te kunnen realiseren. Door dit succes mag Twin Shop Support ook in 2018 een aantal bouwmarkten van Intergamma naar de nieuwe Q-formule ombouwen!