Ombouw Bouwmaat

#Twin Shop Support
#Ombouw
#DIY

De opdracht

Vanuit Bouwmaat kregen wij de opdracht om de schappen schoonmaak, reiniging en keet bij elke Bouwmaatvestiging om te bouwen volgens het nieuwe schappenplan.

De doelstelling

De doelstelling

Bouwmaat heeft binnen de productcategorieën schoonmaak, reiniging en keet een nieuw assortiment om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Door de oude artikelen te verwisselen door de nieuwe en de producten soort bij soort te zetten wordt het overzichtelijker en makkelijker voor de klant om de juiste aankoop te doen.

Onze aanpak

Ter voorbereiding op de landelijke ombouw hebben wij in samenwerking met de opdrachtgever bij Bouwmaat Almere een proef ombouw (pilot) gedraaid. Op basis hiervan hebben wij exact in kaart kunnen brengen hoeveel tijd de ombouw met zich meebrengt en bijkomende uitdagingen kunnen tackelen. Vervolgens hebben wij de werkinstructies voor de medewerkers geschreven zodat iedereen goed voorbereid met alle correcte informatie de ombouw uit kon voeren.

Het resultaat

Door een goede samenwerking met zowel de opdrachtgever als de vestiging hebben wij in iedere vestiging de schappen schoonmaak, reiniging en keet succesvol kunnen ombouwen.