- Hamilton Bright

Live events

Door mensen bij elkaar te brengen op een evenement ontstaat er een sterk platform om krachtig te communiceren en te binden. Wil je vooruitkijken, terugblikken, of heb je iets te vieren? Hoe dan ook heb je een belangrijke boodschap te delen met collega’s en/of relaties. Hoe je deze boodschap op een met een sterke manier over brengt, daar hebben wij dan weer verstand van.

Pictures, or it didn’t happen 

Pictures, or it didn’t happen 

Niet alleen het live moment is belangrijk om maximaal te verbinden met de doelgroep. Ook een nieuwsgierig makende ‘opwarmfase’ en een visuele knaller om mee na te genieten hebben impact! Deze middelen verlengen het moment waarop jij je boodschap over kunt brengen. Het oog wil ook wat, daarom zorgen onze specialisten ervoor dat alles er gelikt  uitziet – van voor tot achter!

De mooiste events maken we samen. Neem voor meer informatie contact op met onze event specialisten!

PEARLE

PEARLE

Een andere bedrijfsstrategie, moderne bedrijfskleding en een volledig nieuwe aanpak. Genoeg redenen om alle werknemers bij elkaar te roepen om dit moment feestelijk af te trappen en te combineren met een competitie element: een echte winkelwedstrijd met aan het einde opnieuw groots feest.

Maar waar moet je nou beginnen? Wat werkt wel, wat werkt niet? Hoe beweeg je zo’n grote groep mensen naar nieuwe processen? Met deze vraagstukken kwam de klant bij ons, welke we uiteindelijk teruggebracht hebben naar de volgende opdracht: Zorg voor concept & creatie van een Pearle winkelwedstrijd met een duidelijke kick-off en een spectaculair eindfeest met prijsuitreiking, en de daarbij horende communicatie.

HAMILTON BRIGHT OPEN AIR

Na een aantal jaren feestelijk het nieuwe jaar te hebben geopend met een nieuwjaarsborrel bleek het tijd voor iets nieuws. En wanneer je meer dan 600 medewerkers met een gezonde drang naar feest in dienst hebt, is het tijd voor een groots en meeslepend voorstel dat aan alle smaken kan voldoen en dat past bij de huidige trends. Een hele mooie uitdaging, vonden we bij Hamilton Bright Brand Activation!

HAMILTON BRIGHT OPEN AIR

Ik heb een vraag over Live events