- Hamilton Bright

Online & Hybride events

Waarom een belangrijk moment voor relaties, collega’s of consumenten uitstellen omdat je elkaar niet live kunt ontmoeten? Een gevoel van verbinding is ontzettend belangrijk, helemaal wanneer traditionele evenementen even niet mogelijk zijn. Organiseer je event geheel, of gedeeltelijk online en bereik meer mensen dan ooit tevoren. Hoe je dat invult? Daar helpen wij mee. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Wist je dat je al je eigen professionele event kunt organiseren vanaf (E)4000,-?

 

Maatwerk format

Wij zetten jouw doelstellingen voor je om in een event format dat jouw boodschap ademt. We zorgen dat jouw boodschap écht aankomt bij jouw doelgroep. Productlancering, training event of virtueel congres? De technische mogelijkheden zijn eindeloos in te zetten om het persoonlijk en creatief te maken!

 

Content creatie

Redactie, script en sprekers: allemaal onderdelen die de revue passeren in de voorbereiding van een online event. In een co-creatie met jou zorgen we ervoor dat er een event wordt geleverd dat op maat is gemaakt voor jouw organisatie.

 

Studio of op locatie

Bij ieder eventformat past een ander soort opnamelocatie. Van een volledig uitgeruste green screen studio met virtueel decor tot streamen vanaf jouw eigen locatie en kant en klare opnamestudio’s met een fijne inrichting: wij nemen je mee naar de meest passende locatie voor jouw live-event productie.

 

Een interactieve productie

Een online event onderscheidt zichzelf van een webinar door de o zo belangrijke interactie. Ook hier maakt de techniek de mogelijkheden eindeloos: live chat, polls, inbellen, break-out rooms, virtueel publiek, live online quiz of virtueel speeddaten: het is allemaal mogelijk en voor iedere wens is een geschikte tool.

Wil jij weten hoe jij jouw boodschap online het beste vertelt? Neem contact op met onze online events specialisten!

SAMSUNG CE ONLINE TRAINING EVENT

SAMSUNG CE ONLINE TRAINING EVENT

Wil je als merk de retailers tóch op de hoogte houden van de nieuwste product line-ups, informatie en nieuwtjes over jouw merk? En dat in tijden van corona? Samsung deed het! Voor de afdeling witgoed en bruingoed gingen wij samen naar de tekentafel om een programma te bedenken dat de kijkers zou blijven boeien, zonder de content uit het oog te verliezen. En dat resultaat mocht er zijn!

OMEN BY HP

HP heeft Hamilton Bright Brand Activation benaderd voor het opzetten van een activatie om meer awareness onder (hardcore) gamers te creëren. De opdracht was het bereiken van deze doelgroep (zowel online als offline) met een écht aansprekend concept op het gebied van PC gaming.

OMEN BY HP
De Tempeljagers boekpresentatie

De Tempeljagers boekpresentatie

“Wij willen de grootste online boeklancering ooit organiseren”. Zo luidde de mooie doelstelling van Billy Bones, uitgeverij van kinderboeken als de Tempeljagers en de Sterrensteen.
Dat is een uitdaging die wij niet lieten liggen natuurlijk! In opdracht van en in samenwerking met Live Stream Facilities ontwikkelden we een interactief programma voorzien van de beste technologie, waarbij meer dan 3000 basisschoolleerlingen op een interactieve manier online werden meegenomen in de wereld van de Tempeljagers. Dit was een programma om nooit te vergeten! Met confetti, quizzen en een echte prijzenronde aan het einde. Of het een succes was? Bekijk het zelf maar:

Winkelopening supermarkt

Hoe je, zonder fysiek bij elkaar te komen, toch je nieuwe winkelformule, inclusief rondleiding door de nieuwe winkel voor medewerkers, relaties en familie viert. 

Winkelopening supermarkt

Ik heb een vraag over Online & hybride events