Field Management

Al jaren werken we dag in, dag uit met buitendienstteams die zich richten op het verhogen van de kennis en de ‘merkvoorkeur’ van het personeel, de zichtbaarheid van het merk op de winkelvloer, activatie van promoties en de voorraadniveaus van producten. Hierdoor zorgen onze teams ervoor dat de merken van onze opdrachtgevers optimaal vertegenwoordigd worden op de winkelvloer. ROI tonen we aan met onze geavanceerde software. Door het monitoren van de resultaten kunnen we bijsturen waar nodig om zo een uitstekende executie neer te zetten. Hierbij staat partnership centraal.

 

Wij werken vanuit ons retail executie model. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de doelstellingen voor excellente executie en deze vertalen we door naar effectieve acties op het gebied van People, Management en Tools.

Hamilton Bright werft en selecteert talenten voor deze functies. Ambitieuze medewerkers die iedere dag beter willen worden. Voor iedereen is een persoonlijk ontwikkelingsplan beschikbaar en perspectief op het maken van mooie stappen. Twee keer per jaar wordt de ontwikkeling uitvoerig gemeten en besproken en zo blijven we focus houden op groei. We stomen onze medewerkers klaar voor een volgende stap; bij voorkeur bij de opdrachtgever of binnen Hamilton Bright.

 

 

HP

HP

HP is een van de oudste klanten van Hamilton Bright. Hamilton Bright detacheert hoogwaardig personeel bij HP in diverse functies, allen gericht op Retail. De focus ligt enerzijds op het structureel optimaliseren van de presentatie van HP in het online en offline Retail landschap. Anderzijds is deze Field Force verantwoordelijk voor het behalen van sales doelstellingen. Aansluitend worden belangrijke relaties opgebouwd en onderhouden en worden er instore trainingen gegeven.

Ik heb een vraag over