Hamilton Bright Field Management

Field Management

Al jaren werken we dag in, dag uit met buitendienstteams. Collega’s die, vaak voor een vaste opdrachtgever, elke dag winkels bezoeken. Tijdens hun werk richten zij zich op het verhogen van de kennis en de ‘merkvoorkeur’ van het personeel in de winkel, de zichtbaarheid van het merk op de winkelvloer, de activatie van promoties en de voorraadniveaus van producten. Zo zorgen onze collega’s ervoor dat de merken van onze opdrachtgevers optimaal vertegenwoordigd zijn op de winkelvloer. Een verkoper moet immers voldoende van het product afweten om het te verkopen, en als het product niet goed zichtbaar is wordt het ook slechter verkocht. Onze Field Management teams geven de producten van onze klanten de aandacht die ze verdienen.

De toegevoegde waarde die we hiermee leveren tonen we aan met onze geavanceerde software. Door de resultaten continu in de gaten te houden kunnen we bijsturen waar nodig. Hierbij staat een goede samenwerking met onze opdrachtgever natuurlijk centraal.

 

Wij werken vanuit ons retail executie model. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de doelstellingen voor een excellente executie. Deze vertalen we door naar effectieve acties op het gebied van People, Management en Tools.

Hamilton Bright zoekt en selecteert de juiste collega’s voor deze functies. Ambitieuze medewerkers die iedere streven naar de beste versie van zichzelf. Zo is er voor iedereen een persoonlijk ontwikkelingsplan beschikbaar en de mogelijkheid om mooi stappen te maken. Twee keer per jaar wordt de ontwikkeling uitgebreid gemeten en besproken en zo blijven we focus houden op groei. We helpen onze medewerkers om zich klaar te maken voor een volgende stap in hun carrière; bij voorkeur bij de opdrachtgever of binnen Hamilton Bright.

 

 

HP

HP

HP is een van de oudste klanten van Hamilton Bright. Hamilton Bright stuurt hoogwaardig personeel bij HP in diverse functies aan. allen gericht op Retail. De focus ligt enerzijds op het structureel optimaliseren van de presentatie van HP in het online en offline Retail landschap. Anderzijds is deze Field Force verantwoordelijk voor het behalen van sales doelstellingen.  Aansluitend worden belangrijke relaties opgebouwd en onderhouden en worden er instore trainingen gegeven.

De Tempeljagers boekpresentatie
Events / Online / Boeklancering
MICROSOFT
Brand Store Management / Shop-in-shop
INTERGAMMA
TwinShopSupport / Ombouw / Intergamma
KOBO
Field Management / Field Force / Benelux
ZIGGO
Brand Activation / Event
HP
Field Management / Field Force
PEARLE
Brand Activation / Bedrijfsevenement
OMEN BY HP
Brand Activation / Activatie / Gaming
GOOGLE
Retail Service Partner / Onderhoud / Signaleren
KRAFTHEINZ
Merchandising / Display plaatsen / Logistiek
Route to Summer
Multi-Vendor Rondgang / Sales Management
HAMILTON BRIGHT OPEN AIR
Brand Activation / Personeelsfeest / Festival
Traineeship
Sales Management / Traineeship / Out of home
Ombouw Bouwmaat
Twin Shop Support / Ombouw / DIY
BMN
Twin Shop Support / Restyle / DIY
Albert Heijn
Merchandising / Promotiematerialen plaatsen / Logistiek
BSH Inspiratiehuis
Brand Store Management / Shop in Shop / Inzet personeel
SAMSUNG CE ONLINE TRAINING EVENT
Events / Online / Samsung
Winkelopening supermarkt
Events / Hybride / Winkelopening
JBL
Retail Service Partner / Merchandising / Media Markt
JBL Snow Party
Brand Activation / Lead Generation / Awareness
LEIFHEIT AG
RetailServicePartner / Controle / Blokker
Mondelez
Brand Activation / In-store demonstraties / Sampling

Ik heb een vraag over