POS Logistics

Voordat POS materialen op de winkelvloer worden geplaatst is er een heel logistiek traject doorlopen. In ons magazijn in Sneek verzorgen wij dit hele proces. Van aanvraag tot uiteindelijke levering. We ontvangen, controleren, verzamelen, verpakken POS materialen. Daarnaast doen we ook de verzending en kunnen we opslagboxen in het hele land regelen. Zo houd je alle facetten mooi onder één dak, en dat werkt efficiënt én effectief!

Het logistieke traject

Het logistieke traject

  • Inslag: Wij verzorgen de ontvangst, de telling en controle van de pakbon, en boeken de ontvangen goederen bij in ons (online) voorraadsysteem
  • Opslag: We slaan de materialen op en maken deze online bestelbaar via onze portal. Zo is er altijd inzicht in voorraden en bestelhistorie en kan er online een verzending worden geplaatst.
  • Verzamelen en verdelen: Een van onze krachten is het klant- of winkelspecifiek orderpicken en het (her)verpakken van POS materialen.
  • Distributie: Wij leveren aan distributiecentra of rechtstreeks aan de winkel. Ook is het mogelijk om tot in de opslagboxen te leveren.
  • Opslagboxen: Wij regelen daar waar nodig opslagboxen en leveren hier de materialen. Ook kunnen wij de retour-logistiek vanuit deze boxen verzorgen.

Ik heb een vraag over Logistics