Merchandising

Een gemiddeld schap is gevuld met ontzettend veel verschillende producten en merken. Om winkelende mensen te helpen een keuze te maken worden sommige producten in de schijnwerpers gezet. Bijvoorbeeld met een aanbiedingssticker of door ze in een display op een andere plek in de winkel naar te zetten.

Ons vaste en landelijke buitendienstteam van Merchandisers bezoekt dagelijks honderden winkels om daar voor onze opdrachtgevers de zichtbaarheid van hun producten in de winkel te vergroten. Zo plaatsen onze collega’s promotiematerialen (POS), zoals een display of een actiefolder, of bouwen ze specifieke presentaties op zoals een display. Allemaal met als doel om het product beter te laten opvallen zodat de verkoop ervan stijgt.

 

POS worden gebruikt om aanbiedingen, bepaalde verkoopargumenten of productintroducties bij shoppers bekend te maken. De producten van onze opdrachtgevers worden door het hele land verkocht, waarbij het belangrijk is dat in korte tijd alle winkels van POS worden voorzien. Met ons team zijn we in staat om tot wel 600 winkels per dag te bezoeken.

Wij werken met een grote groep jonge en vaste Merchandisers, die van aanpakken weten en hun ontwikkeling serieus nemen. Ze doen mee aan een ontwikkelingsprogramma om later een volgende stap te kunnen zetten in hun carrière. Deze persoonlijke ontwikkeling en het geven van voldoende kansen, stimuleren we continu bij Hamilton Bright. Zo houden we onze collega’s scherp in hun functie en geven we ze een mooie ervaring mee die erg belangrijk is in het vervolg van hun loopbaan. Want als je weet hoe het op de winkelvloer werkt, kun je het ook goed beoordelen. Voor ambitieuze starters is deze ervaring heel belangrijk!

 

 

KRAFTHEINZ

KRAFTHEINZ

KraftHeinz is voornamelijk bekend van haar ketchup, maar ook Honig, Karavan Cevitam en Wijko zijn bekende merken van Heinz. De Merchandisers van Hamilton Bright Merchandising hebben voor deze opdracht verschillende winkels in het land bezocht om displays te plaatsen.

Ik heb een vraag over Merchandising