EGON BRENGT BOEK UIT OVER ERVARINGEN HAMILTON BRIGHT - Hamilton Bright

EGON BRENGT BOEK UIT OVER ERVARINGEN HAMILTON BRIGHT

SNEEK – Je kunt alles zelf beïnvloeden om je dromen waar te maken. Dat is de rode draad die terug te lezen is in Egon Diekstra zijn bundel “Kwaliteit is geen toeval”. Het boek biedt inzichten op het gebied van management, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

“Met niets beginnen en uiteindelijk een geweldig bedrijf opbouwen”, dat was Egon zijn grote jongensdroom. Samen met Claudio Missaglia heeft hij 18 jaar geleden Hamilton Bright opgericht. De opbouw van Hamilton Bright is een prachtig voorbeeld van een succesverhaal geworden.

In zijn columns beschrijft Egon zijn visie op de vele facetten van het runnen van een bedrijf. Met als uitgangspunten dat je als eindverantwoordelijk alles kunt beïnvloeden, de toegevoegde waarde van optimale medewerker betrokkenheid en de toepassing van kwaliteit op alles aspecten van een het bedrijf.

“Al 6 jaar schrijf ik columns die gebaseerd zijn op mijn ervaringen bij Hamilton Bright. Onlangs zijn mijn meest favoriete columns gebundeld tot een boek. Een boek waarvan ik hoop dat het mensen inspiratie geeft in hun dagdagelijkse zaken”, vertelt Egon.

Het boek is te koop bij Bol.com