HAMILTON BRIGHT BREIDT WAGENPARK UIT MET ELEKTRISCHE AUTO'S - Hamilton Bright

HAMILTON BRIGHT BREIDT WAGENPARK UIT MET ELEKTRISCHE AUTO’S

SNEEK – Duurzaamheid is anno 2021 een erg belangrijk onderwerp. Ook bij Hamilton Bright staat dit hoog op de agenda. Zo houden we ons bezig met de vraag welke veranderingen we kunnen doorvoeren om duurzamer te ondernemen. De grootste verschilmaker is ons wagenpark. En daarom hebben we deze maand een eerste stap gezet door 16 volledig elektrische auto’s aan ons wagenpark toe te voegen. 

Een aantal medewerkers rijdt al een elektrische auto en nu heeft ook het team van Unilever Retail Schap Specialisten een duurzaam alternatief gekregen. Deze maand kwamen ze hun gloednieuwe VW ID3 ophalen.

Elektrisch rijden vraagt wel het nodige aanpassingsvermogen, dus na een duidelijke instructie van autogarage Van den Brug ontvangen de medewerkers hun sleutel en kunnen zij op een duurzame manier op naar hun volgende winkelbezoek!

 

 

Een aantal managers rijdt al een elektrische auto en nu heeft ook het team van Unilever Retail Schap Specialisten een duurzaam alternatief gekregen. Afgelopen vrijdag kwamen ze hun gloednieuwe VW ID3 ophalen.