HAMILTON BRIGHT IS BESTE (THUIS)WERKGEVER VAN FRIESLAND - Hamilton Bright

HAMILTON BRIGHT IS BESTE (THUIS)WERKGEVER VAN FRIESLAND

SNEEK – Hamilton Bright is op 15 maart door Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het verkozen tot beste (thuis)werkgever van Friesland. Hamilton Bright wint de prijs omdat we nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor onze medewerkers.

Bij het kiezen van de winnaar werd gekeken naar naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en het bestendigen van thuiswerken in de toekomst, kwamen als thema’s aan bod.

Mede dankzij onze medewerkers hebben we deze prachtige prijs gewonnen; het was aan hen om ons te nomineren en te vertellen waarom we de award verdienen.

Wat onze medewerkers zeggen

Wat onze medewerkers zeggen

“In deze tijd van thuiswerken heeft HB alles op alles gezet om het leuk te maken. Online quizzen, bingo, een chat om met elkaar het ‘koffiemomentje’ te beleven en winacties met leuke prijzen om engagement hoog te houden! Ik hou ervan!”

“Deze toffe organisatie zet haar medewerkers graag in het zonnetje. Aangezien we in een vervelende periode zitten met Covid is dit soms wat lastig. Toch maakt HB er elke dag weer een feest van en proberen zij iedere medewerker persoonlijk een hart onder de riem te steken.”

“Een hele betrokken werkgever die echte persoonlijke aandacht geeft, zelfs op de momenten waarop je het niet verwacht. Zo sturen ze regelmatig leuke en lekkere attenties als er iets te vieren is, of gewoon omdat het kan!”

Iedere genomineerde werkgever heeft zijn of haar werknemer op een andere manier ondersteund in het thuiswerken, hierbij werd gekeken naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en het bestendigen van thuiswerken in de toekomst, kwamen als thema’s aan bod.