HAMILTON BRIGHT OOK DIT JAAR SPONSOR 11STEDENZWEMTOCHT - Hamilton Bright

HAMILTON BRIGHT OOK DIT JAAR SPONSOR 11STEDENZWEMTOCHT

SNEEK – Op vrijdag 21 juni springt Maarten van der Weijden opnieuw het water in om de Elfstedentocht te zwemmen. Ook dit jaar helpt Hamilton Bright hem door met verschillende initiatieven zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Zo organiseert Hamilton Bright een verlichtingsproject om Maarten letterlijk door het donker heen te helpen. Uit de onvoorstelbare zwemtocht van 2018 bleek dat hij het erg zwaar had tijdens de nachten. Voor een klein bedrag kunnen mensen lichtjes kopen waarmee de zwemroute wordt verlicht. Het geld dat wordt opgehaald door de aangeschafte lichtjes gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Tijdens de zwemtocht vormen promotors van Hamilton Bright het ‘11stedenzwemtocht fototeam’. Langs het water kunnen supporters van Maarten hun aanwezigheid bij dit prachtige event laten fotograferen. Zij ontvangen ter plekke een polaroidfoto in een speciaal 11stedenzwemtocht frame. De opbrengst van deze activatie wordt uiteraard ook opgeteld bij het geld dat Maarten ophaalt met het zwemmen.

Tot slot heeft Hamilton Bright gedurende de driedaagse zwemtocht haar deuren ook dit jaar weer geopend voor de stichting. Het kantoor aan de Wagenmakersstraat in Sneek vormt het actiecentrum van waaruit de zwemtocht wordt aangestuurd. Ook wordt er gebruik gemaakt van het magazijn, en op de dagen dat Maarten zwemt kunnen vrijwilligers van de stichting kamperen op het terrein van Hamilton Bright.

Vorig jaar sponsorde Hamilton Bright ook de 11stedenzwemtocht. Als aandenken ontvingen we de helft van het zwempak en de badmuts van Maarten van der Weijden, welke een mooie plek in de bar van ons kantoor hebben gekregen.