HAMILTON BRIGHT VERWELKOMT 10.000E MEDEWERKER - Hamilton Bright

HAMILTON BRIGHT VERWELKOMT 10.000E MEDEWERKER

Met een groot bos bloemen, een mooie titel én uiteraard een passend cadeau hebben wij onlangs onze 10.000e medewerker ontvangen. Een prachtige mijlpaal!

Een paar weken na de oprichting in 2000 startte Hamilton Bright vol trots met haar eerste medewerker, die overigens nog steeds bij ons werkt. Prachtig vonden Egon en Claudio het om iemand een personeelsnummer te kunnen geven en zo verder te kunnen bouwen aan hun bedrijf.

En wanneer je een dienstverlenend bureau in de Benelux bent en zo goed als ieder jaar met dubbele cijfers groeit, groeit logischerwijs het aantal medewerkers ook flink mee.

Zo mochten we in Nederland onlangs een samenwerking starten met onze nieuwe opdrachtgever Upfield. Een prachtige klant met mooie producten op het gebied van plantaardige voeding.

Om de zichtbaarheid van deze producten in het schap te verbeteren bezoekt Hamilton Bright Field Management wekelijks met een team van twaalf medewerkers allerlei winkels in Nederland.

Eén van die medewerkers is Frank Bressers. Hij kreeg na het tekenen van zijn contract medewerker nummer 10.000. En daarom een felicitatie en een speciaal ontvangst voor hem!