RETAIL SERVICE PARTNER VIERT 12,5 JARIG BESTAAN - Hamilton Bright

RETAIL SERVICE PARTNER VIERT 12,5 JARIG BESTAAN

SNEEK – Op 30 november 2019 viert Retail Service Partner haar 12,5 jarig jubileum. RSP werd begin 2007 door Hamilton Bright en SPP opgericht om te voorzien in de vraag naar de merchandising van schappen in Media Markt.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een geweldige groei doorgemaakt. Waar het in 2007 uit een team van vier personen bestond telt het team vandaag de dag 60 medewerkers. Professionalisering is hierbij altijd het uitgangspunt geweest. Zo is de rolverdeling en de aansturing van het team verder uitgebreid en is er geïnvesteerd in het real-time mobiel rapporteren in een eigen systeem.

Ook het klantenportfolio is de afgelopen jaren fors uitgebreid. Waar de merchandisers voorheen Media Markt winkels bezochten zijn nu ook BCC, Bauhaus, Makro, Gamma, Karwei en Praxis winkels aan hun pakket toegevoegd. RSP levert bij deze winkels voor prachtige opdrachtgevers diensten zoals Retail Auditing, Retail Support en Service Merchandising.

Loyaliteit is iets wat RSP sinds dag één hoog in het vaandel heeft staan. Dit is dan ook terug te zien in het management; 80% van hen werkt al gemiddeld 11 jaar voor het bedrijf.