TWIN SHOP SUPPORT NU OOK INZETBAAR VOOR DE PRODUCTIE VAN PRESENTATIEMEUBELEN - Hamilton Bright

TWIN SHOP SUPPORT NU OOK INZETBAAR VOOR DE PRODUCTIE VAN PRESENTATIEMEUBELEN

ELBURG – Met een eigen werkplaats van 700m3, flink wat handige medewerkers en een bestaand netwerk neemt Twin Shop Support het heft in eigen handen met de productie van presentatiemeubelen.

Het presenteren van producten en artikelen wordt alsmaar belangrijker. Om de aandacht van de shopper te krijgen moet je opvallen. Bovendien moet je je onderscheiden van de concurrent. Een presentatiemeubel van hoogwaardige kwaliteit is wat hierin het verschil kan maken.

“We willen onze klanten nog beter kunnen bedienen in hun behoefte. Al is het ombouwen van winkels en het afvullen van schappen onze corebusiness, in het proces voorafgaand hieraan kunnen we onze opdrachtgevers nu ook faciliteren. Daarbij is het geweldig om te zien hoe onze medewerkers van niets een prachtig product van hoge kwaliteit kunnen maken. Een professioneel display doet zoveel meer voor een product dan een kaal schap”, vertelt Joachim van de Weg, Manager Operations bij Twin Shop Support.

Na de productie in Elburg brengen de Technisch Merchandisers van Twin Shop Support de meubelen naar de betreffende winkels waar ze ook worden gemonteerd. Hetzij in een shop in shop presentatie of op zichzelf staand. Ten slotte worden ze daar gevuld met showmodellen. Op deze manier kan de klant het gehele proces uitbesteden aan één leverancier. Van A tot Z.