Stagelopen bij Hamilton Bright - Hamilton Bright

Stagelopen bij Hamilton Bright

Hoe is dat?

Hee jij daar! Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Hamilton Bright? Maar weet je nog niet zo goed wat je kan verwachten? Ik vertel je precies hoe het eraan toe gaat.

Wat doet Hamilton Bright?
Stagelopen blijft altijd spannend toch? Nieuwe collega’s, een andere werkplek en al die indrukken! Ik kan je vertellen dat het heel erg meevalt. Hamilton Bright is een jong bedrijf, waarbij iedereen gelijk is. Iedereen die hier werkt, is vriendelijk, spontaan en altijd bereid om je te helpen. Maar wat doet dit bedrijf nou eigenlijk? Hamilton Bright zorgt ervoor dat het aankoopproces van de consument wordt beïnvloed. Dat jij kiest voor het product of merk van hun klanten!

De eerste gedachte die ik bij Hamilton Bright had was: volgens mij is dit een heel commercieel en statisch bedrijf. Daar had ik het dus goed fout!

Mijn eerste stageweken
Mijn eerste stageweken bevielen erg goed. Op mijn eerste dag kreeg ik al gelijk een laptop, telefoon en een hele leuke stagebegeleidster! Zelf loop ik stage bij Marketing & Communicatie en ben ik verantwoordelijk voor de social media. Op dit moment zijn we met hele gave projecten bezig, onder andere: het vernieuwen van de huisstijl, het verzorgen van de kerstpakketten en daarnaast run ik mijn eigen project. Elke dag is weer anders. Je krijgt veel vrijheid, maar er is ook genoeg begeleiding en ruimte voor al je vragen.

De sfeer bij Hamilton Bright
De sfeer die bij Hamilton Bright hangt vind ik fantastisch! Ook het werk dat ik mag doen geeft me een echte boost! Ik krijg veel zelfstandigheid, maak mijn eigen planning en word overal bij betrokken. Alles is mogelijk en zie je ergens nieuwe kansen? Gooi het in de groep. Ik voel me daardoor meer een collega dan een stagiaire. En dat is toch wat je wilt?

Bij Hamilton Bright draait het om de juiste mindset. Dit is belangrijker dan kennis en vaardigheden en dat merk je ook echt. Wat mij verder zo aanspreekt aan Hamilton Bright is dat je echt wordt gezien, jij bent belangrijk en jouw mening doet ertoe! We werken samen en op een gelijk niveau. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

Ik voel me er echt thuis en heb het gevoel dat ik mezelf kan zijn.


Esther Visser – tweedejaarsstudent Ondernemerschap & Retailmanagement